Wishlist0
Produse

Detalii livrare si plata

Pentru ca produsele din Lumea lui Papucila sa ajunga într-un timp cat mai scurt la voi, Papucila colaboreaza cu 3 firme de curierat. Detalii legate de cost:

  • Valoarea comnezii, este sub 199 ron, cost fix 18 RON.
  • Valoarea comnezii, este peste 199 ron, cost gratuit.
  • Daca esti din Focsani, poti ridica produsele de pe bulevardul Unirii nr. 45, gratuit.
Preturile sunt exprimate in RON si contin T.V.A. Timpul de procesare a comenzilor este de 1-3 zile lucratoare. Papucila nu livreaza in strainatate.


Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.papucila.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

1)Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

2)Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) în contul nostru. Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt: Nume cont: Lumea Trambulinei S.R.L Banca Transilvania IBAN: RO60BRTLRONCRT0485667101

3)Cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod (CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu papucila.