Wishlist0
Produse

Politica de returnare

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau un alt produs mai bun prin plata diferentei de pret cu respectarea legilor in vigoare si a cerintelor detaliate mai jos.

Daca ai primit produsul incomplet, neconform sau cu defecte de fabricatie, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la receptionarea produsului. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere este obligatoriu sa completati formularul de retur.

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator cu exceptia cazului in care primeste un produs defect vom suporta integral cheltuielile de returnare.

Taxa de retur (curier) este egala cu taxa de livrare la comanda initiala. In cazul returului aceasta taxa va fi retinuta de comerciant si contravaloarea produsului va fi restituita.

Pasii care trebuiesc urmati la initierea unui retur:

1. Se completeaza o cerere de Retur AICI.

2. Se asteapta aprobarea cererii de catre un agent din magazin.

3. Impacheteaza corespunzator coletul, recomandam sa puneti intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorata pe parcursul transportului.

4. Te rugam sa nu indepartezi etichetele produsului. De asemenea nu aplica sckotch sau etichete pe produs.

5. Produsul va intra in posesia noastra doar prin livrarea printr-o firma de curierat rapid catre noi . Nu se accepta produse expediate prin posta sau aduse personal la sediul firmei noastre.

6. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, cu exceptia cazului in care primeste din greseala un produs defect vom suporta integral cheltuielile de expediere, papucila.ro nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

Coletul se expediaza la adresa: Bulevardul Unirii 45, Focșani 620161

Arcada si baloane cu heliu pentru promovarea magazinului Homelux
Arcada realizata pentru deschiderea magazinului Sinsay in Focsan
Aranjament pentru o aniversare de 3 ani